Saturday, October 23, 2010

Цитати Ронди Берн про вдячність

Неможливо принести у ваше життя більше, якщо ви не відчуваєте вдячності за те, що вже маєте. Чому? Тому що думки і відчуття, що випромінюються вами, коли ви не відчуваєте подяки, - це негативні емоції. Ревнощі, роздратування, незадоволеність або відчуття "недостатності" – подібні відчуття не можуть принести вам те, чого ви хочете. Вони можуть лише повернути вам ще більше того, чого ви не хочете. Негативні емоції відгороджують вас від добра, яке в іншому випадку прийшло б до вас.


Будьте вдячні за те, що маєте зараз. Коли ви почнете думати про все, за що ви вдячні у вашому житті, ваші думки повернуться до вас у вигляді безлічі нових речей і подій, що вселяють відчуття вдячності. Вам потрібно тільки почати, а закон тяжіння підхопить ваші вдячні думки і принесе вам ще більше подібних.  

Подяка – могутній метод для збільшення вашої енергії і привнесення у ваше життя того, що ви хочете. Будьте вдячні за те, що вже маєте, і ви притягатимете ще більше хорошого.
Ми всі володіємо більшими силами і можливостями, аніж ми усвідомлюємо, і візуалізація – одна з найбільших сил.
 
Візуалізація – це метод створення у вашому мисленні образів щасливого володіння бажаним. В процесі візуалізації ви генеруєте відчуття і думки про те, що бажане у вас вже є. Закон тяжіння повертає вам це в реальності – так, як ви бачили у своїй уяві.
Ніщо не може перешкодити вашим образам втілитися в реальність, окрім тієї ж самої сили, що їх породила, - вас самих.
Варто дозволити одній думці про сумнів проникнути у ваш розум, і закон тяжіння скоро приведе до вас безліч подібних думок, одну за другою. Якщо у вашу голову закрався сумнів, негайно женіть його геть, хай йде. Замініть його думкою: "Я знаю, я приймаю зараз". І відчуйте це.

No comments:

Post a Comment