Saturday, October 9, 2010

Цитати Ронди Берн (із книги "Секрет")

Все, що приходить у ваше життя, ви притягуєте до себе самі. Притягуєте силою образів, які постійно тримаєте в голові. Ваше життя – це те, що ви думаєте. Все, що відбувається у вашій свідомості, ви притягуєте до себе.

Думки подібні магнітам, і вони мають певну частоту. Коли ви думаєте, ваші думки летять у Всесвіт і магнетично притягають подібне – все, що знаходиться на тій же частоті. І послане в світ повертається до свого джерела, а це джерело – Ви.

Ваше життя зараз – це віддзеркалення ваших минулих думок. Все життя – не тільки велике і прекрасне, але і те, чому ви не надаєте особливого значення. Оскільки ви притягуєте до себе те, про що найбільше думаєте, дуже легко визначити, які думки про кожен аспект життя переважали у вашій голові – адже саме їх втілення ви одержали в результаті.

Якщо ви хочете щось змінити в житті, просто перемкніть канал: настройтеся на іншу частоту, змінивши ваші думки.

Найбільша проблема в тому, що більшість людей думають про те, чого вони не хочуть, а потім дивуються, чому це повторюється в їхньому житті знову і знову.

Закон тяжіння – це закон природи. Він неупереджений і не розрізняє добра і зла, він просто приймає ваші думки і повертає їх вам у вигляді переживань і життєвих подій. Закон тяжіння дає вам саме те, про що ви думаєте.

Те, про що ви думаєте зараз, творить ваше майбутнє життя. Ви самі створюєте власне життя своїми думками. Оскільки ви думаєте завжди, ви завжди берете участь в процесі Творіння. Те, про що ви думаєте більше всього, на чому ви більше всього зосереджуєтеся, з'явиться і стане реальністю вашого життя.

Якщо ви скаржитеся на щось, закон тяжіння слухняно притягатиме у ваше життя ще більше ситуації, на які можна поскаржитися. Коли ви слухаєте чиїсь скарги, зосереджуєтеся на них, симпатизуєте їм і погоджуєтеся з ними, ви теж притягаєте до себе подібні ситуації.

Вся ваша сила, що творить ваше життя, доступна вам прямо зараз, тому що зараз ви думаєте. Якщо у вас раніше були якісь думки, здатні принести вам неприємності, то ви можете змінити їх прямо зараз. Ви можете стерти колишні думки, замінивши їх добрими і позитивними.

Вам потрібно навчитися усвідомлювати свої думки і ретельно їх вибирати. Крім того, треба навчитися одержувати задоволення від цього процесу, тому що ви і ваше життя – ваш власний твір, ваш шедевр.

Ронда Берн

3 comments:

  1. Гарно написано, і , до речі, правда.
    Хочу придбати собі книгу Ронди і прочитати повністю

    ReplyDelete
  2. Книгу справді варто почитати, дуже цікаво, корисно і пізнавально!

    ReplyDelete
  3. На сьогодні дуже поширене сприйняття навколишнього світу з розумінням!І добре! Не варто в житті йти просто по законам ,потрібно їх розуміти!І кожна книга самодосліджень людини ..важлива!Книга "Секрет"..варта прочитання на шляху самореалізації)

    ReplyDelete